Over DIVA’83

Ben je gepassioneerd door voetbal en op zoek naar een geweldig team om deel van uit te maken? Zoek niet verder! DIVA’83, hét damesvoetbalteam van de regio, heet je van harte welkom.

Bij DIVA’83 draait alles om plezier, vriendschap en het delen van onze liefde voor voetbal. We zijn een enthousiaste groep vrouwen die samenkomen om onze voetbaldromen na te jagen, ongeacht ons ervaringsniveau. Of je nu net begint met voetballen of al jaren ervaring hebt. Bij ons is er plaats voor iedereen!

Als team geloven we in het ontwikkelen van vaardigheden, het verbeteren van speltechnieken en het versterken van onze teamgeest. Onze toegewijde coaches staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in je voetbalreis. Bij DIVA’83 bieden we een uitgebalanceerd trainingsprogramma dat is afgestemd op verschillende niveaus, zodat je op je eigen tempo kunt groeien en bloeien.

Maar DIVA’83 is meer dan alleen voetbal. We zijn een hechte gemeenschap van sterke en inspirerende vrouwen die elkaar aanmoedigen en ondersteunen, zowel op als buiten het veld. We organiseren teamuitjes, sociale evenementen en teambuildingactiviteiten om de banden te versterken en blijvende vriendschappen op te bouwen.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij DIVA’83 en maak deel uit van ons dynamische en opwindende team. Bezoek onze website op www.diva83voetbal.nl en meld je aan voor een proeftraining. We verwelkomen spelers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu wilt deelnemen aan lokale competities of gewoon plezier wilt hebben met voetbal, bij DIVA’83 ben je op de juiste plek.

Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van onze avonturen, prestaties en komende evenementen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen het veld te veroveren!