19 gedachten over “Weekprogramma 20/05 – 25/05”

 1. Hoi Sanne, als het goed is weet jullie leider Henri er wel vanaf. De wedstrijd gaat niet door omdat de knvbde wedstrijd verkeerd heeft ingepland: wij hebben alleen op maandag een zaal tot onze beschikking.

 2. Hallo Sjaan, bedankt voor je snelle reactie. Ik heb onze leider even gevraagd en hij zei van niks te weten. Maar geeft niet, we weten nu in elk geval dat we woensdag niet hoeven komen :-).
  Heb je ook enig idee of de wedstrijd nog opnieuw ingepland gaat worden?

 3. Oei, dan heb ik denk ik een verkeerd telefoonnummer. Ik stuur nog wel even een mailtje. Ik weet het niet zeker, maar vrees dat de wedstrijd niet meer gespeeld kan worden… Maar jullie zijn sowieso kampioen 🙂

 4. Sjaan, dat je Corenos het kampioenschap toedicht begrijp ik. Ik gun ook iedereen een kampioenschap en de punten die Corenos heeft verzameld geven er alle aanleiding toe. Maar dat Corenos sowieso kampioen is, is volgens mij voorbarig. Volgens mij kan Diva 1 namelijk theoretisch gezien ook nog kampioen worden. Theoretisch, want het is de vraag of Diva 1 alle wedstrijden die ze achterloopt nog kan inhalen. En ze zal de wedstrijd tegen Corenos – als die nog gespeeld wordt – naar alle waarschijnlijkheid moeten winnen. Diva 1 heeft namelijk evenveel verliespunten, maar vooralsnog een slechter doelsaldo.

 5. Ach gos, we hebben de plofbal eindelijk onder controle, na 50 pogingen lukt een lobje es een keer wel, en we dromen direct van een kampioenschap? 😉
  Of zoals Marie von Ebner-Eschenbach wijs sprak: Theorie en praktijk zijn één, evenals ziel en lichaam, en evenals ziel en lichaam liggen zij meestal met elkaar overhoop.

 6. Officieel zijn wij (Corenos) inderdaad geen kampioen.. Waarschijnlijk is het aan de knvb om hier verder duidelijkheid over te verschaffen. Het inplannen van wedstrijden is sowieso een zootje dit seizoen.. To be continued…

 7. @Sanne Wat mij betreft wordt het vervolg een heuse kampioenswedstrijd tegen jullie. Ik kijk er alvast naar uit.

  @ Tilly De hoogste tijd dat je weer eens op vakantie gaat. En laat je voodoo-pop maar achter, daar weet ik wel raad mee.

 8. Correct Manon, maar aangezien wij geen zaal meer hebben en de knvb weigert om nog wedstrijden in te plannen, kunnen we er wel vanuit gaan dat Corenos kampioen is 🙂 Of dat terecht is, is natuurlijk een tweede vraag 😉

Plaats een reactie