SIOS – Diva

Ik ben een bevoorrecht mens. Ik heb een prachtig appartement met dito hypotheek en ben geregistreerd met een partner die er wezen mag. Op het voetbalveld heb ik ook niet veel te klagen. Scoren hoef ik niet, dat doen Diana en Lotte wel. Op het middenveld helpt Manon mij vrijwel altijd uit de brand als ik weer eens niet zie waar de bal heen kan. En mijn tegenstander kan ik altijd laten lopen, want die pakt Annemarie achterin wel op.

Maar naast dit alles mag ik altijd als eerste de wedstrijdverslagen van Janet lezen. Het beheren van een website heeft ook zo zijn voordelen. Dus als jullie op zaterdagochtend (of zoals Maaike zaterdagmiddag na de wedstrijd) genieten van de woordspelingen van Sjaan in de tweede alinea, dan weet ik al dat die in de vijfde regel van onderen eigenlijk nóg beter is.

Helaas worden er ook wedstrijden gespeeld zonder onze rokende tekstverwerker. En omdat iedereen zo’n wedstrijdverslag stiekem best wel leuk vindt (ja, ook jullie gluurders van SIOS!), zal ik toch een poging doen om een getrouw beeld van de wedstrijd te doen.

We gingen eerst met zeven auto’s naar Sauwerd en dat konden we goed vinden. Toen gingen we naar binnen in de kantine en toen waren we Michiel kwijt, maar die ging roken, maar dat wist Annemarie niet en toen moest ze zoeken. En toen gingen we naar de kleedkamer en die was heel klein, nou ja, misschien niet heel klein maar wij waren met heel veel en heel groot. En toen ging Michiel de opstelling voorlezen en zeggen dat we heel erg ons best moesten doen. En toen gingen we warmlopen en dat was al best zwaar en toen moest de wedstrijd nog beginnen. En toen begon de wedstrijd en toen was het alweer rust want er was niet gescoord. En toen zei Michiel in de rust dat we wel onze best deden, maar dat we dat ook nog eens moesten volhouden. En toen moesten we weer beginnen. En toen kregen we twee tegendoelpunten en konden we zelf helaas niet scoren dus werd het 2-0 voor SIOS. Dat was het einde.

Tilly

7 gedachten over “SIOS – Diva”

Plaats een reactie