Halleluja

Ze was nog maar net bij de club toen ze deze legendarische zin sprak: “Iemand moet het doen.”

De woorden waren Driewielers verklaring voor haar heldendaad: toen de nood hoog was stapte ze zonder noemenswaardige keeperservaring onder onze doellat. Hoeveel tegendoelpunten ze met die edele daad precies voorkwam is niet bekend, maar ze werd er in no time een onsterfelijke Diva door.

Ook vandaag was de nood hoog. Anderhalve week terug vond een of andere klotemuur in een sporthal het nodig zijn aanwezigheid te laten gelden, uitgerekend op een moment dat Fatima met haar hoofd in zijn buurt was en het een bal moest incasseren: boem boem, heftige hersenschudding, wreed. Notabene in de vorm van haar leven en hard onderweg om een stevig fundament onder Diva’s ‘secret little dream’ te leggen.

Christelijke voetbalvereniging Oranje Nassau nagelde ons droompje vandaag met 5 dikke spijkers aan het kruis. Of we met Fatima onder de lat ook zouden hebben verloren zullen we nooit weten, maar wat we wel weten is dat het geen toeval was dat uitgerekend vandaag een nieuwe onsterfelijke Diva zich aandiende: Maria (Anne Avezaet). In het begin van de wedstrijd was onwennigheid vanzelfsprekend haar deel, maar in no time groeide ze in haar nieuwe rol. Hoeveel tegendoelpunten ze precies voorkwam weten we niet, maar een ding liet geen twijfel: een Diva is waarlijk opgestaan, halleluja.

Minerva

 

2 gedachten over “Halleluja”

Plaats een reactie