DIVA ’83 – GEO/Harkstede, 10 maart 2012

Een wonderschone zaterdag in maart. Lotte scoorde de meeste goals en Diana was onnavolgbaar. Resultaat: 6-1 voor Diva.

Het downloaden van foto’s gaat alsvolgt:
Rechtermuisknop op de miniatuur, dan koppeling openen in nieuw tabblad (niet afbeelding!), dan rechtermuisknop en afbeelding opslaan.

 

8 gedachten over “DIVA ’83 – GEO/Harkstede, 10 maart 2012”

  1. @Laura. Het downloaden is inderdaad wat lastig. Ik heb wat aanwijzingen onderaan de pagina gezet. Hopelijk lukt het daarmee. Zo niet, laat het even weten, dan stuur ik je de gewenste foto’s toe. De webmissie is drukdoende met het vinden van een betere oplossing.

  2. Hmmz het downloaden/kopiëren lukt niet.. Zou t super tof vinden als je me de foto’s toe wilt sturen waar ik op sta. 😀 En volgens mij was er ook 1 gemaakt van Mike en ik samen :rotfl: Hihi. Groetjes!

Plaats een reactie