3 gedachten over “Afscheid van een Diva”

  1. lieve dames, bedankt voor de mooie voetbal en het afscheid. Ik word altijd verlegen als ik zo plotseling in de aandacht kom en daarna was ik wat emo, maar ik vond het echt heel fijn. Jullie zijn de beste en gezelligste club om voor te voetballen en het Diva gevoel zit diep.
    Het lijkt nog niet zo lang geleden dat ik mee kwam voetballen met de voetballessen. Josse ving me toen nog op maar door een misverstand trainde ik met het eerste mee. Iedereen was zo schattig me niet op mijn plek te wijzen en ik vond het niveau intussen wel erg hoog. De dag erna kon ik van de spierpijn de trap niet meer op, maar Diva en het voetbal hadden mijn hart gestolen! ik bewaar erg goede herinneringen aan wedstrijden bv in Twijzel, een gat in Friesland, waar we ons zo ongeveer tussen de koeien moesten omkleden. Of de wedstrijd in Bedum, die we met 4-2 wonnen! Tilly… remember. Sorry voor de dames die dit te ver teruggaat, maar ook jullie gaan deze herinneringen meemaken.. het is gewoon *** dat ik door die ***** enkel niet meer met jullie mee kan doen. Jullie zijn super, Diva is super, geniet van het voetbal en van het samen spelen. Ik zal het spelletje en jullie missen.

Plaats een reactie